Chat

Verhaal

Chauffeur: meer dan alleen rijden

Ik ben Gijs, en ik werk bij een transportbedrijf in Rijssen. Mijn werkdag begint meestal om vijf uur ‘s ochtends. Dat is vroeg, maar dat zijn wel normale tijden voor een chauffeur. Van tevoren ga ik dan een oplegger aankoppelen en bulk laden bij de silo. We vervoeren losse bulk, dat heeft me altijd al wel getrokken, vind ik interessant werk. Ik rij regelmatig naar Rotterdam, daar gaan we dan lossen. Laden en lossen is niet per se zwaar werk, ik vind het wel meevallen. Je moet vooral goed opletten, en je moet kunnen werken met een silo-auto. Je moet ermee kunnen laden en lossen, en weten hoe alles werkt. 

Bij het tankvervoer werken toch vooral mannen, maar op andere afdelingen werken zeker wel vrouwen. We hebben leuke collega’s hier. Je zit alleen op de weg maar als je elkaar tegenkomt bij een klant is het altijd wel gezellig. 

Top 10 beroepen

We hebben de leukste banen voor je op een rijtje gezet. Wat past het beste bij jou?

Ontdek de bedrijven

Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies, en veel mogelijkheden om te leren. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Lees meer