Chat

Vast in je huidige baan?

Je kent het misschien wel, je hebt een prima baan, een nette werkgever, het werk is best leuk… Maar je mist iets. Waar werk je nou eigenlijk naartoe? Het idee dat je over tien jaar nog steeds hetzelfde werk doet voor dezelfde werkgever kan benauwend zijn. 

Als je wilt ontwikkelen, dan ben je in de logistiek op de juiste plek. Veel medewerkers van logistieke bedrijven zijn ooit begonnen als magazijnmedewerker. Doorgroeimogelijkheden zijn er bij elk bedrijf. 

Ook opleidingsmogelijkheden zijn er in overvloed. Aan de slag als vrachtwagenchauffeur maar nog geen CE rijbewijs? Geen probleem, veel bedrijven helpen je om je rijbewijs te halen. Rijden op een heftruck, maar geen certificaat? Een heftruckcertificaat kun je gewoon bij je werkgever halen. Solliciteren op een functie als planner, maar geen ervaring? Je moet ergens beginnen. Veel bedrijven investeren graag in jou, zodat jij optimaal kunt ontwikkelen.

Top 10 beroepen

We hebben de leukste banen voor je op een rijtje gezet. Wat past het beste bij jou?

Ontdek de bedrijven

UniCarriers Netherlands

UniCarriers Netherlands heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Lees meer
Meld je aan

We maken zo snel mogelijk een account voor je aan en helpen je snel met het vinden van een leuke baan!


Wat kan ik verwachten?