Chat

8 redenen om in de logistiek te werken

1. Werk wanneer het jou uitkomt

Ben jij een echt avondmens of misschien wel een nachtmens? In de logistiek werk je vaak in ploegendiensten. Ideaal te combineren met je opleiding, maar ook ideaal voor nachtbrakers onder ons! Lekker bijverdienen in de uren waarop jij beschikbaar bent.

2. De logistiek verdient goed

Heb jij ook altijd een stuk maand over aan het eind van je geld? Dat kan anders… De salarissen in de logistiek zijn dikke prima. Zeker als je werkt op onregelmatige tijden heb je soms recht op toeslagen. Dat zorgt voor een mooi extraatje!

3. Aan de slag zonder diploma

Gezond verstand en een goede dosis motivatie is genoeg om in de logistiek aan de slag te gaan. Nog geen diploma is dus geen probleem!

4. Gratis spierballen

Je salaris hoef je niet meer uit te geven aan de sportschool, want in de logistiek word je gratis fit! Door het tillen van pakketten en de meters die je maakt op de magazijnvloer kun je die gewichten wel laten liggen. Voor je het weet heb je je spierballen bij elkaar gewerkt, en je krijgt er ook nog voor betaald. Ideaal toch?

5. Hard werken met leuke collega’s

De sfeer op de werkvloer verschilt natuurlijk per bedrijf, maar je werkt bijna altijd met harde werkers die gemotiveerd aan de slag zijn voor een leuke baan. Het is hard werken, en samen maak je het leuk!

6. Je werkt aan een groot proces

Samen met je collega’s werk je aan een concreet doel, namelijk dat de juiste producten op de goede plek terechtkomen. Jij zorgt ervoor dat pakketten op tijd bij de juiste mensen worden bezorgd. Je bent een belangrijke schakel in het logistieke proces!

7. Innovatie

Geen ouderwets en stoffig baantje, maar volop ontwikkeling en dynamiek! De logistiek draait 24/7 en zit bomvol nieuwe oplossingen. Werken in de logistiek is werken in het middelpunt van innovatie en ontwikkeling.

8. Werk bij jou in de buurt

Wist je dat Twente bol staat van de interessante bedrijven? Twente is een echte logistieke hotspot! Als je geen zin hebt om ver te reizen naar je werk, is de logistiek perfect.

Top 10 beroepen

We hebben de leukste banen voor je op een rijtje gezet. Wat past het beste bij jou?

Ontdek de bedrijven

Kuipers Logistics

Kuipers Logistics heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Lees meer