Chat

Logistiek Manager: de logistiek houdt nooit op

Ik ben Pascal Lammers, en ik ben logistiek manager bij een bedrijf in Almelo. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle logistieke operaties. Als logistiek manager begin je de dag met een kick-off. Je vertelt je groep mensen dan wat er moet gebeuren en wat er van ze wordt gevraagd. We nemen door wat ons te wachten staat voor de rest van de dag. Iedereen weet dan wie wat gaat doen, en dat is belangrijk want de logistiek is een proces van allerlei stromen. Daarna ga ik terug naar m'n bureau en aan de slag met het administratieve werk, wat ook een groot deel van mijn baan is. Soms moet ik een ploeg overnemen en dan begin ik om zes uur 's ochtends, dan gaat mijn wekker wel heel vroeg. Maar ja, de logistiek houdt nooit op! 

Bij dit werk is het belangrijk dat je kunt presenteren, je moet iets kunnen vertellen voor een groep mensen. Je moet ook vaak je mening geven, dus dat moet je ook kunnen. Mijn collega's zijn af en toe ook heel kritisch, maar dat houdt je wel scherp. De acceptatie is groot hier, dus je kunt wel je mening uiten. 

Top 10 beroepen

We hebben de leukste banen voor je op een rijtje gezet. Wat past het beste bij jou?

Ontdek de bedrijven

Mercom

Mercom Transport heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit bedrijf!

Lees meer
Meld je aan

We maken zo snel mogelijk een account voor je aan en helpen je snel met het vinden van een leuke baan!


Wat kan ik verwachten?