Chat

Magazijnmedewerker: transport staat nooit stil

Ik ben Rutger, en ik ben magazijnmedewerker bij een transportbedrijf in Rijssen. Ik bezorg de onderdelen voor de monteurs, en ik help de klanten aan de balie met onderdelen. De onderdelen die we hier hebben zijn onderdelen van trucks en trailers. Klanten bellen dan bijvoorbeeld om te vragen of wij wat onderdelen willen uitzoeken, en dan kunnen wij doorgeven wat de kosten zijn en wat de levertijd is van die onderdelen. 

Het is niet per se moeilijk werk, soms is het alleen lastig om onderdelen op de juiste manier op te zoeken, dat gaat niet altijd even makkelijk. Verder moet je voor dit werk eigenlijk wel een technische achtergrond hebben. En je moet flexibel zijn, dat is ook heel belangrijk. We beginnen meestal ‘s ochtends om zeven uur, en werken door tot een uur of zes uur ‘s avonds. Maar het is mooi werk. Geen dag is hetzelfde, dat vind ik mooi. Transport staat nooit stil. 

Top 10 beroepen

We hebben de leukste banen voor je op een rijtje gezet. Wat past het beste bij jou?

Ontdek de bedrijven

Metin Logistics

Metin Logistics heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Lees meer
Meld je aan

We maken zo snel mogelijk een account voor je aan en helpen je snel met het vinden van een leuke baan!


Wat kan ik verwachten?