Chat

Chauffeur en rijinstructeur: vooral goed opletten

Ik ben Dick, ik ben gewoon chauffeur en daarnaast ben ik rijinstructeur op de lesauto. Bij ons in Holten kun je dus rijles krijgen. Dan werk je eerst in de hal en daarna kun je theorielessen gaan volgen. Na die theorie kun je rijles volgen bij ons. 

Als chauffeur doe ik verschillende dingen, waaronder bijvoorbeeld het lossen van pallets die achter in de aanhanger zitten. Dan rij ik om het pand heen, dock ik aan op dock twee en dan worden de pallets daar eruit gehaald. Daarna ga ik weer verder. Bij alles wat je doet moet je wel goed opletten want het zou jammer zijn als je een pallet ergens verkeerd afzet. 

We krijgen steeds meer vrouwelijke collega’s. We hebben er nu drie in dienst en er zit een vrouw in de cursus. We hebben hard nieuwe collega’s nodig en iedereen is welkom dus wie weet zijn er hier binnenkort meer vrouwen aan het werk!

Top 10 beroepen

We hebben de leukste banen voor je op een rijtje gezet. Wat past het beste bij jou?

Ontdek de bedrijven

Attentix

Attentix is de recruitment specialist voor vacatures in de Logistiek en Transport. Attentix heeft regelmatig vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar de juiste match. Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden die Attentix voor jou heeft. 

Lees meer