Chat

Orderpicker: het juiste product naar de goede klant

Ik ben Bart, en ik ben orderpicker bij een logistiek bedrijf in Holten. Als orderpicker ben je bezig met het picken en sorteren van bestellingen. Een klant wil een bepaald product hebben, en wij halen dat product van de locatie waar het staat opgeslagen, we brengen dat naar een andere locatie waar het op postcode wordt gesorteerd. Allemaal zodat het juiste product bij de goede klant aankomt. 

We werken met ochtenddiensten, die beginnen om zes uur ‘s ochtends en duren tot drie uur ‘s middags. Dan moet je wel echt vroeg je bed uit. Verder is het niet per se zwaar werk. Ja, je moet wel dingen overpakken op pallets maar je kunt alles op de goede hoogte zetten zodat je zo min mogelijk je rug belast. Wat je moet kunnen om hier te werken? De meeste mensen die hier werken hebben de opleiding logistiek medewerker gedaan. Maar gewoon goed verstand is denk ik het belangrijkste. 

Top 10 beroepen

We hebben de leukste banen voor je op een rijtje gezet. Wat past het beste bij jou?

Ontdek de bedrijven

HST

HST heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Lees meer
Meld je aan

We maken zo snel mogelijk een account voor je aan en helpen je snel met het vinden van een leuke baan!


Wat kan ik verwachten?