Chat

(BBL) leerling Transportplanner Liquid Bulk Logistics bij Nijhof-Wassink

Je opleiding afronden of de aftrap van je carrière bij een van de beste werkgevers in de regio?

Wat ga je doen?

In dit traject word je opgeleid tot Transportplanner Liquid Bulk Logistics en heb je uitzicht op een werkplek na afronding van je opleiding. Gedurende je opleiding verzamel je al een flinke dosis werkervaring, win-win dus! Ook wanneer jij je opleiding al hebt afgerond en aan het begin staat van jouw logistieke carrière nodigen wij je uit om bij ons in te stappen als Transportplanner. 

In deze veelzijdige functie word je door 4 collega’s begeleid die je de kneepjes van het uitdagende vak Transportplanner bij zullen brengen. Als goede planner is jouw doel om iedere dag de beste en meest optimale planning voor onze klanten en onze chauffeurs af te leveren. Die planning gaat over 80 trucks voor wegvervoer en 200 tankcontainers voor intermodaal transport.

Transport van vloeibare chemicaliën vergt speciale aandacht op het gebied van veiligheid. Veiligheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en bij alles wat je doet zet je veiligheid voorop. Uitdagingen zijn kansen voor jou en oplossingen weet jij goed en enthousiast over te brengen. Je gaat werken in diensten van 7.30 uur tot 16.00 uur en van 9.30 uur tot 18.00 uur waar uiteraard een goede beloning tegenover staat. Uiteindelijk ga je meewerken in een roulatieschema waarin je ook ’s avonds en in de weekenden beschikbaar bent voor onze klanten en onze chauffeurs. 

Starters op de arbeidsmarkt opgelet; heb jij je opleiding net afgerond of kom jij deze afronden bij ons? Zet samen met ons je eerste stap van je logistieke carrière. 

Wat vragen wij?

  • BBL traject MBO-4 transportplanning/logistiek
  • Flexibiliteit in werktijden
  • Gedreven in planmatig en doelgericht werken en digitaal zeer vaardig
  • Kennis van de Engelse en Duitse taal, in woord en geschrift
  • Topografische kennis van de Benelux en Duitsland 

Wat bieden wij? 

  • Je komt te werken in een professionele werkomgeving, waarin collegialiteit en samenwerking belangrijk zijn. 
  • Je krijgt volop ruimte om je werkzaamheden zo goed en prettig mogelijk te kunnen doen en je persoonlijk te ontwikkelen middels opleiding en eigen initiatief.
  • Je ruime en comfortabele werkplek is voorzien van hoogwaardig apparatuur waarmee je aan de slag kunt. 
  • Bij ons kun je rekenen op een goed salaris (CAO Beroepsgoederenvervoer) en een aanvullend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. korting op je (aanvullende) zorgverzekering) en een contract voor onbepaalde tijd.
  • We organiseren regelmatig gezellige events en sluiten  iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af.

Wie zijn wij? 

Nijhof-Wassink Group is een stabiel, internationaal opererend familiebedrijf met 1.750 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. Samen zorgen we ervoor dat we het beste bedrijf in de logistieke branche zijn. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we in jou investeren: in je professionele ontwikkeling én in jouw persoonlijke welzijn. 

Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Onze Liquid Bulk afdeling is expert in het transport van vloeibare chemicaliën, over de weg en intermodaal. Wij vervoeren zowel ADR als non-ADR producten. Met een wijdvertakt internationaal netwerk en een sterke lokale aanwezigheid zijn wij een betrouwbare transportpartner in Europa.

Solliciteren?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct met het sollicitatieformulier via deze link!
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Vera Lubbers, Recruiter 06 8234 7139.