Chat

Stagiaires planning en werkplaats bij Mercom

Mercom is op zoek naar stagiaires voor de planning en stagiaires voor de werkplaats. Iets voor jou?

Volg jij de BOL MBO opleiding Manager Transport en Logistiek (niveau 4) en wil je je graag ontwikkelen op het gebied van transportplanning?.

Als stagiair assisteer je de andere planners bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het invoeren van orders, het bellen met chauffeurs en het doorsturen van ritten. Tijdens je stage kom je in aanraking met alle facetten van het plannen.

Volg jij een BOL MBO opleiding bedrijfsautotechnicus (alle niveaus) en wil je een brede ervaring in de werkplaats opdoen?

Als stagiair houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden. Het ene moment loop je samen met een APK-Keurmeester een voertuig na voor de APK, waarna je deze samen of zelfstandig repareert. Het andere moment ga je met een chauffeur mee, omdat deze een storing heeft in een vrachtwagen. Je leest deze uit en probeert een juiste diagnose voor een reparatie te stellen.

Ben je geïnteresseerd? Bel voor meer informatie met Daniëlle Rensen, personeelszaken, 0547-260578. Of solliciteer direct op personeelszaken@mercom.nl.