Chat

Stagiaire planning bij MSG

MSG staat voor Makes Sending Great. Wil jij ze daarbij helpen? 

Wie zoeken we?

Wij zoeken een stagiaire Planning die samen met de planners alle dagelijkse ‘lijntjes’ goed laat verlopen.

Dit kan betekenen dat je contact hebt met een regionale koerier die onderweg is, maar je kunt ook één van onze 900 landelijke koeriers op pad sturen.

Je regelt en verwerkt transportopdrachten, overlegt met klanten, deelt ritten en chauffeurs zo efficiënt mogelijk in, begeleidt en instrueert chauffeurs tijdig. Je volgt en verwerkt de administratie van de transportopdrachten. Daarbij is het belangrijk dat je een proactieve houding hebt en in staat bent hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Je bent stressbestendig en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Bij goed functioneren kan je stage na afloop worden omgezet in een dienstverband bij MSG!

Wat bieden wij?

  • Een passende stagevergoeding;
  • Een leuk logistiek team;
  • Een bedrijfsmentaliteit waarbij je de ruimte en vrijheid krijgt om je te ontwikkelen.

Wie is MSG

Letterlijk staat MSG voor: Makes Sending Great. Onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun verzending staat bij ons centraal, daarom is jouw rol als planner ook zo belangrijk. We houden van persoonlijk contact en ontzorgen onze klanten van A tot Z. Meer dan 25 jaar geleden zijn we begonnen als spoedkoeriersdienst. Daarna werd de focus breder, op post, pakketten en koeriers. Tegenwoordig helpen we onze klanten veel uitgebreider. Zo bezorgen we ook de bloemen van Bloomon, brengen we dagelijks schoolfruit naar honderden scholen en bezorgen we in de binnensteden met fietskoeriers.

We willen ons blijven ontwikkelen en doen dit graag samen met ons team. Inmiddels werken er meer dan 300 mensen bij MSG, op locaties in Noord, Oost en Zuid Nederland. 

Alles wat we doen bij MSG doen we in het kader Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo heeft 72% van ons personeel een afstand tot de arbeidsmarkt, rijden we met elektrische en groengas auto’s en innoveren we op het gebied van duurzaamheid. Onlangs zijn we gestart met een nieuw platform: Miles.

Miles is een online koeriersplatform met als doel om klant en koerier zo slim mogelijk met elkaar te matchen. De klant krijgt gratis beschikking over meer dan 300 koeriers en plant een rit makkelijk online in. Miles matched de zending met de meest ideale koerier in het netwerk. Mag de zending gecombineerd worden? Dan combineert Miles  bijvoorbeeld met een koerier die al in de buurt is voor een andere rit. Het scheelt kosten, de koeriers zelf rijden minder vaak leeg en het milieu is ook blij met ons. Zo werken we samen aan een slimmer koeriersnetwerk in Nederland!

Heb je interesse? Ga dan naar de website van MSG!