Chat

Stagiair(e) Warehouse bij Grolsch

Wil jij je graag verdiepen in de processen binnen een warehouse en je kennis hierover vergroten? Dan is deze stage bij Grolsch in de Brouwerij iets voor jou!

Hoe? Tijdens jouw BBL stage op de afdeling warehouse.
Waar? Op de brouwerij in Enschede.
Met wie? Samen met ons Warehouseteam.
Wanneer? Vanaf september 2022

Wil jij het warehouseproces vanaf een heftruck in een brouwerij van dichtbij meemaken en de geleerde theorie direct in de praktijk toepassen? Ben jij een mbo student die op zoek is naar een uitdagende BBL stage en krijg jij energie van een Fast Moving Consumer goods (FMCG)-omgeving? Lees dan snel verder!

Binnen de afdeling …
… krijg je vanaf september 2022 de uitgelezen kans om een kijkje te nemen in het dagelijkse beladingsproces, voor zowel de Nederlandse als de internationale markt. De afdeling houdt zich bezig met zowel import als export en heeft daarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Je wordt als stagiaire gezien als een volwaardig onderdeel van het Warehouseteam, bestaande uit circa zeventig warehouse medewerkers. Dit gebeurt niet alleen vanachter een bureau, maar natuurlijk grotendeels middenin onze brouwerij in Enschede!

Tijdens deze stage …
… leer je niet alleen het warehouseproces, maar ook onze brouwerij kennen. Je bent tijdens jouw stage bezig met de uitvoering van allerlei magazijnwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het lossen en laden van vrachtauto’s, meehelpen in het orderpickmagazijn het uitvoeren van administratieve boekingen en allerlei andere ondersteunende werkzaamheden. Tijdens jouw stage heb je veel nauwe interactie met jouw stagebegeleider, jouw warehouse collega’s en de teamleiders en krijg je de ruimte om te werken aan je BPV opdracht. Ben je enthousiast en leergierig? En zie je facetten in het warehouseproces waar je jezelf verder in wilt ontwikkelen, dan bieden wij jou deze mogelijkheid!

Wat ga je allemaal doen:

 • Het uitvoeren van verschillende magazijnwerkzaamheden;
 • Het laden en lossen van de vrachtauto’s;
 • Meehelpen in het orderpickmagazijn;
 • Orders zowel fysiek als administratief afhandelen in ons warehouse managementsysteem (SAP EWM);
 • Communiceren met andere afdelingen middels Outlook;
 • Leren werken in een omgeving waar veiligheid prioriteit nummer 1 is;
 • Ondersteunende werkzaamheden uitvoeren.

Wat neem je mee?

 • Je volgt een mbo niveau 2/3 opleiding in de richting Transport en Logistiek;
 • Je beschikt over een heftruckcertificaat;
 • Je hebt al wat ervaring opgedaan met het werken in een magazijn of bent enthousiast om deze ervaring bij Grolsch op te doen;
 • Je bent een harde werker, beschikt over een flexibele instelling en neemt initiatief;
 • Je bent klantgericht, zelfstandig en door jouw collegiale houding en duidelijke communicatie werk je ook goed samen met al je collega’s,
 • Veiligheid, orde en netheid staan bij jou hoog in het vaandel;

Bij Grolsch heb je de invulling van de stage zelf in de hand. Door jouw gemotiveerde houding en nieuwsgierigheid krijg jij de kans je breed te ontwikkelen binnen de logistieke processen van Grolsch. Hiermee wissel je de ingerichte taken goed af.
Let op! Het gaat hier om een BBL stage vanaf september 2022 op de brouwerij in Enschede.

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om vanaf september 2021 bij Grolsch stage te komen lopen? Laat het ze dan weten! Zij nodigen je van harte uit om te solliciteren via hun website. Ze reageren zo snel mogelijk op jouw sollicitatie!