Chat

HR adviseur

Voor elk bedrijf geldt dat het de medewerkers zijn die bepalend zijn voor het succes. Zeker in de logistiek! De afdeling HR is dan ook zeer belangrijk in deze sector. Als HR adviseur is het jouw taak om de band tussen je werkgever en je collega’s zo goed mogelijk te houden en natuurlijk nieuwe medewerkers te werven. Ben jij HR adviseur en op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!

 

Ben jij een echt mensenmens?

Elke dag weer werk je met mensen. Je voert gesprekken met collega’s, verzorgt sollicitatiegesprekken en denkt mee over de invulling van arbeidscontracten. Daarom ben je als HR adviseur een echt mensenmens. Word jij al enthousiast als je denkt aan al die nieuwe collega’s die je gaat leren kennen in de logistieke sector? Dan is deze functie perfect geschikt voor jou.

Helemaal voorbereid op je sollicitatie

Best grappig als je bedenkt dat je gaat solliciteren op een vacature voor HR adviseur en dan dus aan de andere kant van de tafel zit dan je gewend bent. Maar daardoor ben je natuurlijk wel helemaal voorbereid op je sollicitatie. Je weet immers welke vragen er gesteld gaan worden, aangezien je die normaal zelf bedenkt. Veel succes met het gesprek en veel plezier in je nieuwe baan!

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als HR adviseur bij een bepaald Twents bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!


Bedrijven met HR adviseur

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als HR adviseur.

Bijbaan of vakantiewerk als HR adviseur?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!