Chat

Heftruckchauffeur

Ben jij de koning(in) van de heftruck en kun je niet wachten om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Dan hebben wij de heftruckchauffeur vacatures in Twente waar jij blij van wordt. Net zoals van het gemiddelde salaris dat je hiermee kunt verdienen: zo’n € 25.000 per jaar. Lekker laden en lossen, orderpicken en klantorders verzamelen… het werk is heel afwisselend. Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!

Het begint met je heftruckcertificaat

Om heftruckchauffeur te worden, heb je om te beginnen een heftruckcertificaat nodig. Hoe je functie er precies uitziet, hangt sterk af van het soort bedrijf waar je komt te werken. Meestal is dat in een magazijn, maar ook daar zijn grote verschillen in. Het kunnen bijvoorbeeld producten zijn die het bedrijf waar je werkt zelf produceert, maar ook producten die ingekocht en uitgeleverd worden. Daarom werk je vaak niet alleen op de heftruck, maar ook met de pompwagen of losse karren. Hier en daar wat ompakken en stickeren hoort er ook bij.

Ook werken in ploegen is mogelijk

In de logistiek staat het werk eigenlijk nooit stil. Daarom komt het ook voor dat je in ploegen gaat werken voor je nieuwe baan. Zoals je weet, levert dit je extra geld op. En natuurlijk extra gezelligheid omdat je met het hele team op bijzondere tijden werkt en van aanpakken weet. Heb je ervaring met het rijden van een heftruck en ben je een teamspeler die ook zelfstandig kan werken? Dan heb je vast zo een nieuwe baan!

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als heftruckchauffeur bij een bepaald Twents bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!


Bedrijven met Heftruckchauffeur

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Heftruckchauffeur.

Bijbaan of vakantiewerk als Heftruckchauffeur?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!