Chat

Planner

Logistiek kan niet zonder planning. Daarom zijn planners ook zo belangrijk bij logistieke bedrijven. Gemiddeld verdient een planner zo’n € 30.000 per jaar. De verantwoordelijkheid en de afwisseling van het werk maken het voor veel mensen een geweldig beroep. Voor jou ook? Bekijk dan de planner vacatures die er zijn bij bedrijven in Twente.

Puzzelen is je dagelijkse werk

De hele dag (en bij sommige bedrijven ook de hele nacht) is er vracht die verzonden moet worden. En dan moeten er ook nog goederen worden opgehaald. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en deadlines. Aan jou als planner de taak om deze puzzel elke dag opnieuw te maken. Welke chauffeur rijdt hoe laat welke vracht? Of moet er ook spoor-, lucht- of watervervoer worden geregeld? Allemaal vragen waar jij het antwoord op weet.

Altijd een vinger aan de pols

Ook al heb je alles nog zo goed gepland, er kan altijd iets tussen komen. Daarom is het heel belangrijk dat je continu in contact blijft met chauffeurs en klanten, zodat je altijd weet wat de actuele status is. Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap voor een planner. Snel inspelen op gebeurtenissen en creatieve oplossingen bedenken, daar gaat het om. Kun jij dat? Dan zit je prima op je plek als planner.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als planner bij een bepaald Twents bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!


Bedrijven met Planner

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Planner.

Bijbaan of vakantiewerk als Planner?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!