Chat

Koerier

Minimaal een vmbo-opleiding en een goede instelling, dat is alles wat je nodig hebt om als koerier aan de slag te gaan. In de regio Twente heb je daarvoor heel wat mogelijkheden. Het gemiddelde jaarsalaris is € 23.500. Iets voor jou? Bekijk dan de vacatures.

Klantgericht en betrouwbaar

De kans is groot dat je in je leven al heel wat koerierswerk hebt gedaan, al was het misschien niet als werk. Even iets ophalen bij een familielid of even iets naar de buren brengen is namelijk ook al een soort koerieren. In een professionele omgeving ben je als koerier vooral bezig met het bezorgen en ophalen van pakketjes. Dat kunnen klanten zijn van het bedrijf waar je werkt, maar ook klanten van het bedrijf dat jouw koeriersbedrijf heeft ingeschakeld om de logistiek te regelen. Kernwoorden zijn afwisseling, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Iets voor jou? Solliciteer dan op de koerier vacatures die de bedrijven in Twente hebben!

 

Check de vacatures

In Twente zijn allerlei soorten logistieke bedrijven gevestigd, inclusief koeriersbedrijven. Logisch, want Twente heeft heel wat bedrijvenparken die heel gunstig liggen ten opzichte van snelwegen, waterwegen en spoorwegen. Wil je in deze regio aan de slag als koerier? Dan kun je op de vacaturepagina zien welke vacatures er op dit moment zijn voor je bij de diverse bedrijven in Twente.

 

Altijd in contact met mensen

Als koerier ben je het gezicht van een bedrijf. Zelfs als je namens een ander bedrijf pakketjes bezorgt of ophaalt. Daarom is die klantgerichtheid zo belangrijk. Tijdens je sollicitatie worden er daarom ook vast en zeker vragen gesteld over hoe je met mensen omgaat. Dus ben je een mensenmens, dan zit je goed met deze functie!

 


Bedrijven met Koerier

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Koerier.

Bijbaan of vakantiewerk als Koerier?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!