Chat

Logistiek medewerker

Op zoek naar een veelzijdige functie? Dan is de functie van logistiek medewerker misschien wel iets voor jou!

Je hebt namelijk veel verschillende taken binnen deze functie. Als logistiek medewerker heb je een uitvoerende, maar ook organiserende rol. Je werkt meestal vanuit een magazijn of distributiecentrum.

Een logistiek medewerker houdt zich dus bezig met vele verschillende taken. Je kunt je onder andere bezighouden met orderpicken; het verzamelen, klaarmaken en verzenden van bestellingen. Daarnaast kan je ook helpen met het laden en lossen van vrachtwagens, inventariseren van de magazijnvoorraad, verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van een heftruck en soms zelf technische problemen oplossen. Elk bedrijf geeft een eigen invulling aan de functie van logistiek medewerker. Zorg dus dat je goed weet wat de functie inhoudt als je ergens gaat solliciteren.

Heb je geen passende opleiding? Dit hoeft zeker geen probleem te zijn! Er zijn veel bedrijven in Twente die op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers en ze leren je het vak graag!

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie logistiek medewerker of wil je weten hoe je zo snel mogelijk ergens aan de slag kunt? Meld je aan en stuur ons een bericht via het platform. We helpen je graag! 


Bedrijven met Logistiek medewerker

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Logistiek medewerker.

Bijbaan of vakantiewerk als Logistiek medewerker?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!