Chat

Logistiek Manager

Als je het logistieke proces binnen een bedrijf wilt aansturen, dan is een baan als logistiek manager precies wat je zoekt. Hiervoor is vaak wel de nodige ervaring nodig, dus je weet vast al hoe het werkt en welke kwaliteiten er gevraagd worden. Wij helpen je graag verder in je carrière door je een overzicht te bieden van alle logistiek manager vacatures van Twente. Succes met solliciteren!

 

Veel verantwoordelijkheid

Alle goederen die binnenkomen, opgeslagen moeten worden en vervoerd naar de klant zijn jouw verantwoordelijkheid. Als logistiek manager verzorg je de planning, aansturing en coördinatie van deze processen. Inclusief warehousing, forecasting en optimalisatie. Je hebt minimaal een mbo-opleiding en liefst al de nodige ervaring. Gemiddeld verdien je per jaar € 33.000 als logistiek manager. Je hebt dan ook een leidinggevende functie op een cruciale plek binnen het bedrijf.

Afwisselende werkomgeving

Als logistiek manager bepaal jij hoe de IT-systemen van het bedrijf jouw afdeling het beste kunnen helpen en stuur je de medewerkers aan. Het is een veelzijdige baan, want je kunt aan de slag in afwisselende werkomgevingen, zoals distributiecentra, transportbedrijven, groothandels en productiebedrijven. Zelfs in de haven kun je het transport en de op- en overslag van producten verzorgen. Lekker afwisselend!

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als logistiek manager bij een bepaald Twents bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!


Bedrijven met Logistiek Manager

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Logistiek Manager.

Bijbaan of vakantiewerk als Logistiek Manager?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!