Chat

Supply Chain Planner

Een goede logistiek staat of valt met een goede supply chain planning. En dat is waar jouw expertise om de hoek komt kijken. Wil je aan de slag als supply chain planner bij een logistiek bedrijf in Twente? Dan kies je voor verantwoordelijkheid en afwisseling. Bekijk hier de supply chain planner vacatures die er zijn bij bedrijven in Twente.

Logistiek soepel laten verlopen

Zoals de naam van de functie al aangeeft, ben je dagelijks bezig met het plannen van zaken. Alles draait om het zo soepel laten verlopen van het logistieke proces, oftewel: de supply chain. Wordt er op tijd geleverd door de leveranciers? Draait de productie van de fabriek volgens schema om genoeg voorraad te hebben? Heb je genoeg in het magazijn voor het komende hoogseizoen? Dit zijn allemaal zaken waar jij als supply chain planner verantwoordelijk voor bent.

Creatief en flexibel

Continu houd jij de vinger aan de pols, zodat je de actuele status van elk detail kent. Daarop baseer je jouw beslissingen en pas je eventueel planningen aan. Dat is de flexibiliteit die een supply chain planner nodig heeft. Ben jij ook een ster in snel inspelen op zaken en het uitvoeren van creatieve oplossingen? Dan kun jij zo als supply chain planner aan de slag.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als supply chain planner bij een bepaald Twents bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!


Bedrijven met Supply Chain Planner

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Supply Chain Planner.

Bijbaan of vakantiewerk als Supply Chain Planner?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!