Chat

Medewerker Retouren

Je hebt vast en zeker zelf ook wel eens een product retour gestuurd omdat er iets aan mankeerde. Dan weet je dus precies waarom het belangrijk is dat er ook medewerkers retouren zijn. Dit hele retourproces moet immers wel in goede banen geleid worden. En dat is jouw taak. Ben jij medewerker retouren en op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk de vacatures in Twente en solliciteer direct!

Je denkt in oplossingen

Als je bij de retourafdeling van een fabrikant of (web)winkel gaat werken, kunnen klanten op allerlei manieren hun retouraanvragen melden. Via e-mail, telefoon, chat en soms zelfs WhatsApp. Jij beantwoordt hun vragen en zorgt voor de correcte afhandeling van de retouren. Met elk product dat retour wordt gestuurd, moet iets gebeuren. Het is aan jou om te bepalen wat dat is. Is het een technisch defect, maar kan het nog gemaakt worden? Dan los jij het op. Het gaat erom dat klanten een fijne ervaring hebben met jouw bedrijf, ook bij een retourzending.

Afwisselende werkdagen

Je takenpakket is heel breed. Zo check je retour gestuurde zendingen om te zien of de inhoud klopt met de beschrijving. Je voert alles in het systeem in en overlegt met je collega’s in het magazijn als het product opnieuw verkocht kan worden. Moet er iets terug naar een leverancier? Dan overleg je dat met je logistieke collega’s. Elke werkdag is hierdoor een afwisselende werkdag.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als medewerker retouren bij een bepaald Twents bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!


Bedrijven met Medewerker Retouren

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Medewerker Retouren.

Bijbaan of vakantiewerk als Medewerker Retouren?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!