Chat

Orderpicker

Rechtstreeks vanaf het vmbo kun je al orderpicker worden. Er zijn in Twente volop bedrijven die behoefte hebben aan goede mensen, dus sla je slag! Gemiddeld verdien je als orderpicker zo’n € 23.000 per jaar. En je bent natuurlijk een heel belangrijke schakel in het logistieke proces. Spreekt deze functie jou aan? Bekijk dan de vacatures die er in Twente zijn en solliciteer direct.

Wat doet een orderpicker?

Tussen het moment dat een klant een order plaatst en een bezorger onderweg gaat met de bestelling, doe jij jouw werk. Als orderpicker zoek je namelijk in het magazijn de gewenste producten bij elkaar en maak je de bestelling compleet voor verzending. Je ‘pickt’ zo de orders, precies zoals ze op de bestelbon vermeld staan. Vaak komen daar ook nog aanvullende werkzaamheden bij kijken, zoals inpakken of bestickeren. Ook het aanvullen van goederen in het magazijn en het herindelen kan tot je takenpakket behoren. Vooral bij webshops, distributiecentra en groothandels is er veel werk te vinden op dit gebied.

Typische bedrijven voor een orderpicker

Een bedrijf met een goedlopende webshop, zoals Kees Smit Tuinmeubelen, heeft een flink aantal orderpickers aan het werk. De bestellingen moeten immers continu worden uitgezocht en klaargemaakt voor verzending. Maar ook bij groothandels als Apollo Vredenstein en TerStal is orderpicken een belangrijke taak.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als orderpicker bij een bepaald Twents bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!


Bedrijven met Orderpicker

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Orderpicker.

Bijbaan of vakantiewerk als Orderpicker?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!