Chat

Supervisor/ teamleider

KPI’s bepalen, doelstellingen behalen, mensen aansturen… oftewel het complete logistieke proces binnen een bedrijf verzorgen. Dat doe je als supervisor/teamleider. Vacatures op dit gebied vragen vaak wel om de nodige ervaring en minimaal hbo-niveau. Klinkt dit als iets voor jou? Wij helpen je graag verder in je carrière door je een overzicht te bieden van alle supervisor/teamleider vacatures van Twente. Succes met solliciteren!

Pak die verantwoordelijkheid

Klanten staan centraal voor je werkgever en dus ook voor jou. Daar draait het allemaal om bij het registreren van alle goederen die binnenkomen, opgeslagen moeten worden en vervoerd naar de klant. Al deze zaken vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Jij bent de supervisor/teamleider die de planning, aansturing en coördinatie verzorgt. Daar hoort ook warehousing, forecasting en optimalisatie bij. Als leidinggevende op een cruciale plek binnen het bedrijf doe je er écht toe.

Afwisselende werkomgeving

Als supervisor/teamleider bepaal jij hoe de logistieke processen van het bedrijf optimaal ingericht kunnen worden. Daarnaast stuur je de medewerkers van jouw afdeling aan. Lekker veelzijdig dus, want je kunt deze functie uitvoeren in distributiecentra, transportbedrijven, groothandels en productiebedrijven. 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als supervisor/teamleider bij een bepaald Twents bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!


Bedrijven met Supervisor/ teamleider

Hieronder vind je een overzicht met bedrijven waar je zou kunnen werken als Supervisor/ teamleider.

Bijbaan of vakantiewerk als Supervisor/ teamleider?

Er zijn veel bedrijven die werk hebben voor studenten of andere mensen die een bijbaan zoeken voor één of enkele dagen per week. Vaak kun je in overleg met de werkgever bepalen wanneer jij wilt werken. Meer weten wat er mogelijk is? Schrijf je in of kijk op de kaart welke bedrijven er bij jou in de buurt op zoek zijn naar orderpickers!