Chat

Werkzaamheden bij Kuipers Logistics

Kuipers Logistics heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Kuipers Logistics

Italië specialist

Wekelijks vertrekken zo’n 80 combinaties onder de vlag van Kuipers Logistics naar Italië. Daarbij kan het gaan om een enkele pallet, een volle vrachtwagen of grootschalige projecten. In combinatie met de 24-uurs ‘door-to-door’ service op Noord-Italië maakt dit Kuipers tot één van de belangrijkste Italië transport specialisten in Nederland. In de loop der jaren hebben ze een groot klantenbestand opgebouwd in Italië en Nederland waarvoor dagelijks meerdere ladingen tussen beide landen worden vervoerd. Verder werken ze in Italië samen met een aantal partners, zodat ze ook de mogelijkheden hebben het vervoer Italië van kleinere zendingen (stukgoed) met kleine auto’s op moeilijk bereikbare plaatsen te krijgen. Door een omvangrijk internationaal netwerk is Kuipers ook heel goed in staat om transporten in de rest van Europa te regelen.

Te land, ter zee en in de lucht

Kuipers specialisme is transport van en naar Italië, maar ze zijn ook prima in staat transport naar andere landen in Europa te verzorgen. Betrouwbaar vervoer over de weg, zeevracht geleverd over de hele wereld en luchtvervoer om nog sneller te kunnen leveren. Door de vele mogelijkheden is Kuipers Logistics een complete expediteur die transportservice biedt naar alle landen. Wereldwijd transport wordt steeds normaler. Ook doordat klanten steeds meer gebruik maken van diverse soorten vervoersmiddelen in combinatie. Denk hierbij aan weg- en treinvervoer in combinatie met zeevervoer en shortsea. Al deze puzzelstukjes moeten optimaal geïntegreerd worden om zo efficiënt mogelijk te vervoeren. Het is toch geweldig om daar elke dag aan te mogen werken?

Vitaalste bedrijf van Overijssel

Veiligheid, flexibiliteit en een compleet transportaanbod zijn de sterke punten van Kuipers Logistics. Maar als je hier werkt, merk je pas echt hoe goed het bedrijf is voor zijn medewerkers. Zo is het in 2018 benoemd tot het ‘Vitaalste bedrijf van Overijssel’ door MKB Nederland. Vitaliteit en Duurzame inzetbaarheid zijn dan ook een belangrijk onderdeel binnen Kuipers Logistics.

Als je hier werkt, merk je pas echt hoe goed het bedrijf is voor zijn medewerkers.