Chat

Werkzaamheden bij Nijhof-Wassink

Nijhof-Wassink heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie familiebedrijf!

Werken bij Nijhof-Wassink

Welkom bij Nijhof-Wassink, bulktransport en warehousing

Nijhof-Wassink is een ambitieus stabiel, internationaal opererend familiebedrijf met ruim 1.100 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. We investeren in onze medewerkers: in hun professionele ontwikkeling én in hun persoonlijk welzijn. Welke functie je ook hebt, bij Nijhof-Wassink sta je er nooit alleen voor. Welkom bij ons familiebedrijf! 

Expert in het complete logistieke proces

Nijhof-Wassink is al ruim 50 jaar specialist in bulktransport over weg, spoor en water. Naast het transport kunnen klanten ook bij het bedrijf terecht voor het coördineren van het volledige logistieke proces. De klanten van Nijhof-Wassink zijn producenten en leveranciers in de chemische en mengvoederindustrie. Innovatief en betrokken bedienen we internationaal de grootste klanten, maar ook voor kleine ondernemingen werken we net zo hard. 

Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijhof-Wassink vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. De waardering voor hun inzet gaat verder dan het materiële vlak. Er wordt intensief geïnvesteerd in opleiding, ontwikkeling en welzijn van onze mensen. Bij Nijhof-Wassink zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Contact met Nijhof-Wassink

Herken jij onze drive om de ambities van onze klanten waar te maken? Wil jij deel uitmaken van een hecht team dat als doel heeft de beste logistieke business partner in bulktransport te zijn? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen bij onze vacatures.

Welke functie je ook hebt, bij Nijhof-Wassink sta je er nooit alleen voor.