Chat

Werkzaamheden bij Combi Terminal Twente

Combi Terminal Twente heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Combi Terminal Twente

Modernste inlandterminal

Werken bij Combi Terminal Twente is iets om trots op te zijn. Zeg nou zelf: hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze werkzaam zijn bij de modernste inlandterminal van Nederland? Rechtstreeks vanuit de haven van Rotterdam verzorg je samen met je collega’s containertransporten naar Twente, het Duitse achterland en vele andere Europese eindbestemmingen. En natuurlijk ook de andere kant op. Over water, spoor of weg: het kan allemaal.

Professioneel tot in de puntjes

Het beste synchromodaal vervoer, daar draait Combi Terminal Twente haar hand niet voor om. Alles is tot in de puntjes verzorgd bij deze logistieke partij. Er is zelfs een warehouse direct aan de terminal van 27.000 m² voor tijdelijke of langdurige opslag van transportgoederen. Afhankelijk van je functie ga je het transport zelf verzorgen of perfect faciliteren voor de klant. Met behulp van alle moderne faciliteiten welke de terminal te bieden heeft.

Transport op maat

Met drie eigen locaties, transportmogelijkheden over water, spoor en weg biedt CTT alle voordelen van synchromodaal vervoer. Het binnenlands transporteren van goederen over water wordt steeds aantrekkelijker door het dichtslibben van de wegen en het tekort aan chauffeurs. Met vaste charterschepen verzorgt CTT dagelijkse afvaarten van en naar de haven van Rotterdam. Transporten naar de klant gebeurt via de weg. 

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze werkzaam zijn bij de modernste inlandterminal van Nederland?