Chat

Werkzaamheden bij Bolk Transport

Bolk Transport heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Bolk Transport

Grensverleggend werk

Het grote voordeel van werken bij Bolk Transport is dat het een heel veelzijdig bedrijf is. Je kunt er écht grensverleggend aan de slag in je functie. De nadruk ligt er op internationaal transport in heel Europa. Alles tot 150 ton wordt hier vervoerd over de weg of het water. Afhankelijk van het type baan waarop je solliciteert, kun je daarin op verschillende manieren een belangrijke rol spelen.

Ga de uitdaging aan

Betrokken, ervaren en met passie voor hun werk. Dat zijn je nieuwe collega’s bij Bolk Transport. Samen zorgen jullie voor de hoogste kwaliteit op het gebied van internationaal transport. Van open transport tot exceptioneel transport en huiftransport. En van containertransport tot distributievervoer. Bij Bolk Transport is geen uitdaging te groot. Doe je mee?

Word jij ook een ‘Bolkmens’?

Het zegt genoeg dat bij Bolk Transport de medewerkers ‘Bolkmensen’ worden genoemd. Zo voelt het om te werken binnen een bedrijf dat al 80 jaar bestaat. Je denkt mee met je collega’s en met klanten om tot exceptioneel goede resultaten te komen. Bekijk de vacatures bij Bolk Transport en kom ook hier werken in de logistiek!

Het zegt genoeg dat bij Bolk Transport de medewerkers ‘Bolkmensen’ worden genoemd.
Meld je aan

We maken zo snel mogelijk een account voor je aan en helpen je snel met het vinden van een leuke baan!

HR manager Esther Lubbersen (Bolk) 0546 480480

Wat kan ik verwachten?