Chat

Werkzaamheden bij Bolk

De diverse Bolk bedrijven hebben regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij deze veelzijdige bedrijven!

Werken bij Bolk

Grensverleggend werk

Het grote voordeel van werken bij Bolk is dat het een veelzijdig bedrijf is. Je kunt écht grensverleggend aan de slag in jouw functie. De nadruk ligt op internationaal transport in Europa. Alles tot 150 ton wordt door Bolk Transport vervoerd over de weg of het water. Onder andere met speciaal transport materieel, met container chassis in grotendeels Nederland of in gekoelde distributiebakwagens in Oost-Nederland. Daarnaast vergen de logistieke uitdagingen in de 60.000 m2 tellende warehouses van Bolk Logistics vakkundige medewerkers en maatwerkoplossingen. Afhankelijk van het type baan waarop je solliciteert, kun je daarin op verschillende manieren een belangrijke rol spelen.

Ga de uitdaging aan

Betrokken, ervaren en met liefde voor hun werk. Dat zijn jouw nieuwe collega’s bij Bolk. Samen zorgen jullie voor de hoogste kwaliteit op het gebied van warehousing, logistiek en internationaal transport. Van exceptioneel transport en transportbegeleiding tot huiftransport, van containertransport tot distributietransport. Bij Bolk is geen uitdaging te groot. Samen vooruit. Doe je mee?

Ben jij ook een ‘Bolkmens’?

Het zegt genoeg dat bij Bolk de bijna 400 medewerkers ‘Bolkmensen’ worden genoemd. Zo voelt het om te werken binnen een bedrijf dat al bijna 90 jaar bestaat. Jij denkt mee met jouw collega’s en met klanten om tot exceptioneel goede resultaten te komen. Bekijk de vacatures bij de diverse Bolk bedrijven en kom ook hier werken in de logistiek!

Het zegt genoeg dat bij Bolk de medewerkers ‘Bolkmensen’ worden genoemd.