Chat

Werkzaamheden bij Bakkerij Holland

Wegens de groei van de organisatie is Bakkerij Holland op zoek naar uitbreiding van het team! Ze hebben vacatures voor onderstaande beroepen en functies:

 

Werken bij Bakkerij Holland

Bakkerij Holland, ooit begonnen als kleine ambachtelijke dorpsbakker, is inmiddels uitgegroeid tot een geautomatiseerde moderne bakkerij die streeft naar de hoogste kwaliteit voor de nationale en internationale markt.

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf met inmiddels meer dan 80 jaar passie en ervaring. Wij zijn een volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999) die actief zijn op de Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse markt. Door onze interne korte lijnen kunnen wij snel schakelen en hebben wij echt oog voor onze medewerkers: bij ons vind je nog oprechte collegialiteit op de werkvloer!

Samen met al onze collega’s zijn wij continue op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Wij geven onze medewerkers volop de ruimte om zich binnen onze organisatie te ontwikkelen. Wij denken niet in titels maar in uitdagingen!

Geef jezelf de ruimte je te ontwikkelen

Binnen Bakkerij Holland zijn er volop doorgroeimogelijkheden om je eigen kwaliteiten optimaal te kunnen benutten! Wij hebben nog echt oog voor onze medewerkers en hun competenties en maken altijd de best mogelijke match met onze werkvloer. Typerend is onze echte familiaire sfeer, oprechte collegialiteit en de goede begeleiding tijdens het werk.

Geef jezelf de ruimte je te ontwikkelen!