Chat

Werkzaamheden bij Esschert Design

Esschert Design heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Esschert Design

Esschert Design BV is een ontwikkelaar en groothandel van artikelen gerelateerd aan tuinieren en natuur. Wij creëren leidende concepten in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al onze producten zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers. Onze producten worden wereldwijd afgenomen en verkocht in meer dan 65 landen. Onze klanten zijn o.a. tuincentra, giftshops, bloemisten en agriculturele winkels.

Esschert Design wil mensen laten genieten van het buitenleven in zowel de tuin als de natuur.
Hiertoe ontwikkelen en verkopen wij een eigen, uniek assortiment van basis-, trend- en niche artikelen die het hele jaar door uit voorraad leverbaar zijn, evenals eenmalige specials.

Kenmerkend voor onze producten:
Gerelateerd aan de natuur en/of tuinieren
Functioneel en/of decoratief
Innovatief, verrassend en/of leuk om te geven
De producten van Esschert Design zijn afgestemd op verschillende consumenten-lifestyle groepen:
Klassiek, landelijk
Jong, trendy
Design gericht
Om een ​​breed consumentenpubliek te bereiken, faciliteert Esschert Design retailers om de best mogelijke koop- en productervaring aan hun klanten over te brengen (B2B2C).

Onze producten worden via verschillende verkoopkanalen verkocht aan retailers (tuincentra, doe-het-zelf, e-commerce, cadeauwinkels, etc.) in meer dan 65 landen wereldwijd!

Wij willen mensen laten genieten van het buitenleven in zowel de tuin als de natuur.