Chat

Werkzaamheden bij Attentix

Attentix is de recruitment specialist voor vacatures in de Logistiek en Transport. Attentix heeft regelmatig vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar de juiste match. Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden die Attentix voor jou heeft. 

Werken bij Attentix

Attentix is een werving en selectie bureau voor de transport en logistiek branche. Attentix helpt logistieke bedrijven met het vinden van de juiste kandidaten voor hun vacatures. Ze zijn altijd op zoek naar de juiste match.

Attentix heeft veel verschillende vacatures uitstaan. Indien je interesse hebt in één van deze vacatures of juist op zoek bent naar een andere uitdaging, dan kan je contact met hen opnemen. De recruitment specialisten van Attentix onderzoeken dan samen met jou of zij nu, of in de toekomst iets voor je kunnen betekenen. De medewerkers bij Attentix zijn oprecht geïnteresseerd in de drijfveren van jou en matchen dat graag met de ambities van organisaties. Hun ervaring en hun uitgebreide internationale netwerk zijn de basis voor de perfecte match tussen de opdrachtgevers en de kandidaten.


Het verhaal achter Attentix

Bij Attentix specialiseren ze zich in het zoeken en vinden van mensen voor middle management en staffuncties in Transport en Logistiek. Ze zoeken mensen, maar ze kennen hen nog niet. Als gespecialiseerd recruiter helpen ze bedrijven in transport en logistiek om nieuwe mensen te vinden. Kennis kunnen we allemaal zien, maar wat voor type ben je? hoe geef je leiding? hoe pas je in een team? Attentix wil daarom de mensen snappen, horen wat ze zeggen, luisteren en aanvoelen waar ze naartoe willen. Communicatie is key.

Kandidaten hebben tegenwoordig meerdere opties. Je moet als werkgever ook verder kijken, niet alleen een traineeship aanbieden waarbij je rond kan kijken op verschillende afdelingen, en perspectief bieden en actief aan de slag. Deze vorm van “reaching out” vraagt in sommige gevallen om een cultuuromslag. De ene ziet het wel, de andere niet of wil er niet aan. Naast instroom ziet Henk Wijnbergen (eigenaar Attentix) ook steeds meer uitdagingen in bedrijven die hard zijn gegroeid en sleutelposities worden ingevuld door mensen die zijn doorgegroeid. Soms ligt de oplossing niet in een nieuwe medewerker. De logistieke functie is niet altijd even goed ontwikkeld en ingebed in de organisatie. Daar adviseren we ook bij door te sparren en samen de juiste randvoorwaarden te creëren. Attentix kijkt daarom altijd naar het hele plaatje.”

Attentix, altijd op zoek naar de juiste match