Chat

Werkzaamheden bij IKEA

IKEA heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit bedrijf!

Werken bij IKEA

IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en wij zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment, betaalbare woninginrichtingsproducten aan te bieden.  

Bij IKEA Hengelo werken 350 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is IKEA dé organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen! 

IKEA is een internationaal bedrijf met 13 vestigingen in Nederland en 425 over de hele wereld met totaal meer dan 200.000 medewerkers. Ongeveer een kwart hiervan werkt bij de logistieke afdeling! 

Elke dag ontvangen we ongeveer 4 vrachtwagens met goederen die voor openingstijd in de winkel verspreid moeten worden. Op jaarbasis is dit ca. 80.000 m3.  

Ons zelfbedieningsmagazijn en talon zijn samen 7000m2 groot.  

Onze visie  

We hebben een passie voor het leven thuis. Onze cultuur is ontstaan vanuit enthousiasme, samenhorigheid en een ‘aan-de-slag’-houding. We zijn optimisten en voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om dingen te doen. Van het ontwerp van een schommelstoel die in een platte verpakking past, tot het maken van led-lampen die voor iedereen betaalbaar zijn.  

Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen - voor klanten, maar ook voor onze medewerkers en de mensen die bij onze leveranciers werken. 

Deze visie gaat verder dan woninginrichting. We willen dat ons bedrijf een positieve impact heeft op de wereld - van de communities waar we onze materialen kopen, tot de manier waarop onze producten onze klanten helpen om thuis een duurzamer leven te leiden. 

Door onze visie te delen en op te komen voor waar we in geloven, kunnen we deel uitmaken van een positieve verandering in de samenleving. 

De afdeling Logistiek 

Het leuke van een baan bij IKEA is dat we samen verantwoordelijk zijn voor een goede klantervaring en omzet. Een medewerker Logistiek levert een net zo belangrijke bijdrage als een medewerker Verkoop of Service. Je zult dan ook merken dat samenwerking een van onze belangrijkste waarden is. 

De afdeling Logistiek binnen IKEA is verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijk aankoopproces van de klant. De klant van tegenwoordig kan bij IKEA op verschillende manieren zijn aankopen doen.  

Als medewerker Logistiek ben je in de ochtenden en avonden vooral bezig met het bijvullen van de winkel. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het verzamelen van orders die een klant heeft besteld. Uiteraard zorg je ervoor dat dit allemaal zo efficiënt mogelijk gebeurt, want met elke stap die je zet, zet je de wensen van de klant voorop.

We hebben een passie voor het leven thuis.