Chat

Werkzaamheden bij Grolsch

Grolsch heeft regelmatig nieuwe vacatures. Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden voor jou bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Grolsch

Grolsch is een merk dat weinig introductie nodig heeft. Je kent Grolsch van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van hun uitgesproken smaak. Ze brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat we altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.

Aan de slag bij Grolsch

Bij Grolsch houden ze van echt karakter. Zij geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van de klanten. Ze houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen, die hun verantwoordelijkheid nemen en hun eigen ideeën hebben. Ze stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan.

Werk moet boeien, uitdagen en passen bij je talenten. Maar werk moet ook kansen bieden om te leren, groeien en presteren. Hiervoor krijg je ruimte om je talenten te tonen en jezelf te ontplooien. Daar staat tegenover dat je goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden mag verwachten. En dit alles in een plezierige werkomgeving.

Jaarlijks hebben ze veel ruimte voor studenten die op zoek zijn naar een inspirerende stage- of afstudeerplek, organisatie breed! Dus met een logistieke achtergrond biedt hun multidisciplinaire karakter veel mogelijkheden! Nog meer weten over Grolsch en jouw toekomstige carrière? Meld je dan snel aan! 

Het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!