Chat

Werkzaamheden bij Van der Vlist Twente

Van der Vlist Twente heeft regelmatig nieuwe vacatures. Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden voor jou bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Van der Vlist Twente

Over Van der Vlist Twente

Gedreven door transport en techniek. Zo karakteriseert Van der Vlist zich al sinds de oprichting in 1930. Het familiebedrijf heeft zich daarmee door de jaren heen mogen ontwikkelen tot één van de Europese marktleiders op het gebied van logistiek.

De logistiek dienstverlener van vandaag

Als logistiek dienstverlener gaat Van der Vlist voortdurend op zoek naar voor de klant optimale oplossingen in een veranderende wereld. Dat doen ze met inzet van informatie- en communicatietechnologie, op basis van integriteit en transparantie. In het kader van transparantie delen zij als 4PL-serviceprovider kennis, ervaring en informatie, om zo gezamenlijk tot een optimale samenwerking te komen.

Van der Vlist Twente

Binnen de Van der Vlist Groep is Van der Vlist Twente gespecialiseerd in het uitzonderlijk vervoer over de weg, en dat met name het transport van agrarische machines. Met circa 40 medewerkers en 30 eigen vrachtwagens is Van der Vlist Twente een dynamisch internationaal opererend bedrijf, met een herkenbare Twentse cultuur.

Werken bij Van der Vlist

In alles wat ze doen, staan hun kernwaarden centraal: commitment, volharding en mededogen. Hiermee grijpen zij terug op de Bijbelse normen en waarden die door de generaties heen leidend zijn geweest in het bedrijf. Dit ‘Van der Vlist DNA’ is nog altijd in alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden, vooral in de grote betrokkenheid van de medewerkers. Het werken vanuit deze kernwaarden resulteert voor alle partijen – medewerkers, klanten, leveranciers en Van der Vlist zelf – in een langetermijnrelatie

Gedreven door transport en techniek!