Chat

Werkzaamheden bij DTm Services

DTm Services heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij DTm Services

Passie voor logistiek

Je nieuwe collega’s bij DTm Services hebben allemaal een passie voor hun werk als logistieke dienstverlener. Hun doel is een bijdrage leveren aan het logistieke proces binnen de organisatie van klanten en hiermee van toegevoegde waarde zijn. Leer ook van hun jarenlange ervaring op dit gebied, zodat je tijdens je werk bouwt aan je kennis en expertise.

Warehousing en meer

In Nijverdal staat de opslagruimte met de toepasselijke naam De Nijverhal. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren korte of langere tijd hun goederen opslaan. DTm Services biedt namelijk warehousing en méér. Inboedel en voorraad is hier in goede handen. Binnenkort ook dankzij jou?

Logistiek makelaar en prelogistics

Sinds 2001 biedt DTm Services de dienst De Transportmakelaar, een onafhankelijke logistieke organisator die ervoor zorgt dat goederen op de juiste tijd, op de juiste plaats, op de beste manier, tegen een aantrekkelijke prijs worden afgeleverd. Naast begeleiden van het transport van machines, installaties, goederen en nog veel meer, denkt de derde tak DTm PreLogistics mee over het logistieke proces binnen bedrijven. Je ziet het: als je hier solliciteert, kun je alle kanten op!

DTm Services biedt namelijk warehousing en méér.