Chat

Werkzaamheden bij Wolves Mobiliteit

Wolves Mobiliteit is regelmatig op zoek naar personeel. Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden die er zijn binnen dit mooie bedrijf!

Werken bij Wolves Mobiliteit

Als het gaat om het bergen van voertuigen, nationaal & internationaal transport, pechhulp en vervangend vervoer, denk je maar aan één naam: Wolves Mobiliteit.

Als specialist op het gebied van berging, transport, pechhulp en vervangend vervoer is Wolves Mobiliteit al jaren een bekende naam in het hele land en ver daarbuiten. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel, zijn servicegericht, vakkundig en flexibel. Wij denken in oplossingen en gaan uitdagingen niet uit de weg.

Onze historie in het kort

Wolves Mobiliteit is in 1964 opgericht door Egbert Wolves. Oorspronkelijk begon het als een autohandel en sloop- en bergingsbedrijf. Niet veel later werd er gestart met ook nationaal en internationaal transport. In 1988 kwam daar in Rijssen het Opel-dealerschap bij. Tegenwoordig zijn onze werkzaamheden flink uitgebreid, waarmee ook het aantal medewerkers sterk gegroeid is. Inmiddels is Wolves Mobiliteit uitgegroeid tot een groots familiebedrijf met ruim 100 medewerkers.

Kwaliteit in mensen en materieel

De kwaliteit die onze mensen bieden, is de belangrijkste reden dat we de afgelopen jaren zo hard gegroeid zijn. Onze medewerkers zijn gediplomeerd, servicegericht en vakkundig. Daarnaast voldoet ons materieel altijd aan de actuele kwaliteits- en veiligheidsnormen. Kortom: voor transportbergingpechhulp en vervangend vervoer moet u bij Wolves Mobiliteit zijn!

Contact met Wolves Mobiliteit

Wil je solliciteren bij Wolves Mobiliteit of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Voor transport, berging, pechhulp en vervangend vervoer moet u bij Wolves Mobiliteit zijn!