Chat

Werkzaamheden bij PLUS Retail

Wil je ook graag werken in de logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Check de vacatures voor de mogelijkheden bij PLUS Retail B.V. in Haaksbergen! 

Werken bij PLUS Retail

Lokaal maakt Plus het verschil

PLUS supermarkt is de coöperatie van en voor zelfstandige supermarktondernemers in Nederland. Plus is gericht op duurzaamheid en lokaal het verschil maken.

De 234 ondernemers onderscheiden zich met hun 270 supermarkten in een uiterst competitieve markt. Door onderling samen te werken, succesverhalen te delen en van elkaar te leren, werken de zelfstandige ondernemers aan het succes van hun supermarkten. De PLUS ondernemers realiseerden in 2019 met 270 winkels een omzet van 2,6 miljard euro. Het marktaandeel bedroeg 6,5 procent.

Goed eten, daar houden we van!

Daarbij staat ‘Goed eten, Voor iedereen, Elke dag’ centraal bij Plus. Daaronder verstaan we lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn. Dat daarnaast ook voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is.

Plus Retail

PLUS Retail is de serviceorganisatie achter de PLUS supermarkten. Vanuit deze organisatie worden centrale diensten zoals marketing, distributie, ICT en financiën uitgevoerd. Zo worden alle PLUS ondernemers maximaal gefaciliteerd. PLUS Retail ondersteunt met ruim duizend medewerkers de aangesloten ondernemers maximaal bij hun bedrijfsvoering.

Distributiecentrum Haaksbergen

Met haar ruim 200 werknemers is het Distributiecentrum van PLUS Retail te Haaksbergen een grote werkgever in deze regio. De snelste levering, het beste team, de efficiëntste logistiek. In het distributiecentrum draait alles om een perfecte service voor onze winkels en dus voor onze klant, want wie wil er nu voor een leeg schap staan?

Naast een vaste groep medewerkers die fulltime of parttime werken, vinden ook veel scholieren op zaterdag, in de vakantieperiode en na schooltijd hier een goede bijbaan.

Heb je interesse in de logistieke processen van PLUS Retail of ben je op zoek naar een geschikte leerplek of een (bij)baan in de logistiek neem dan contact op met PLUS Retail of solliciteer via onze website www.werkenbijplus.nl.

We willen de beste van Nederland zijn en blijven!