Chat

Werkzaamheden bij Logique

Wil je ook graag werken in de logistiek of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Check de vacatures voor de mogelijkheden bij Logique in Nijverdal!

Werken bij Logique

Gestuurd door passie

Logique heeft passie voor het vak, voor de logistiek en voor mensen! Doen wat het hart je ingeeft daar gaan ze voor. Logique is ontstaan in 2013, dus je kunt het een jong en dynamisch bedrijf noemen. Toch hebben ze de kennis en ervaring van de logistiek al vele jaren in huis. Bij Logique hebben ze een no-nonsens mentaliteit en staan graag voor een ander klaar. Geen enkele logistieke uitdaging gaat Logique daarbij uit de weg. Past niet? Bestaat niet!

De familie

Logique staat voor samenwerking, mensen laten groeien en bloeien. De logistieke processen lenen zich daar uitstekend voor. Ze passen de processen aan de mens aan, en niet andersom. Vlot, vertrouwt en veilig gaat Logique voor klanten de weg op met het uitgebreide wagenpark. Iedereen binnen het bedrijf beschikt dan ook over een geldige VOG (verklaring omtrent het gedrag).

Specialiteit special care

Past het niet in een doos? Of zijn de goederen te klein voor een pallet? Dat is waar Logique zich op focust. Geen 150 pakketten in de route, nee tijd voor de producten en net dat beetje meer ruimte. Bij Logique zal je geen toeslagen ontvangen, wanneer de goederen net iets afwijken van formaat. En daardoor kan Logique voor de klant dan ook net dat stapje meer zetten. Dat wil jij toch ook?

Logique staat voor samenwerking, mensen laten groeien en bloeien