Chat

Werkzaamheden bij Benchmark

Benchmark is regelmatig op zoek naar personeel. Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden die er zijn binnen dit mooie bedrijf!

Werken bij Benchmark

Kom je ontwikkelen bij Benchmark Almelo

Benchmark Almelo maakt deel uit van een wereldwijd Benchmark Netwerk. Met vestigingen in de hele V.S., Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en gebruiksklare platformen waar de klanten ze nodig hebben. 

Benchmark Almelo biedt klanten ondersteuning bij de ontwikkeling en productie van hightech elektronicaproducten. Zij zijn actief in industriële toepassingen, aerospace/defensie en medische apparatuur. Benchmark herdefinieert wat mogelijk is met innovatief productontwerp, engineering, technologische bouwstenen en geavanceerde productie gecombineerd met een volledige aandacht voor detail – van idee tot realisatie.

Bij Benchmark werken aan producten met impact

Benchmark werkt aan nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten worden geleverd van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit kunnen bedieningspanelen voor in vliegtuigen zijn, connected sensor devices, service robotics, medisch apparaten, of semi conductor machineonderdelen. Benchmark helpt klanten om innovaties te ontwikkelen en snel in grote serieproductie te brengen.

Je internationaal ontwikkelen in een dynamische werkomgeving

Met ruim 13.000 medewerkers behoort Benchmark wereldwijd tot de top 10 elektronicaproducenten. De vestiging in Almelo telt 500 medewerkers. Bij Benchmark kun je rekenen op een stabiele werkomgeving, duidelijkheid en support van collega’s om je heen. Er is alle kans om je binnen de diverse klantprojecten te ontwikkelen in waar jij sterk in bent.

We hopen je snel meer te vertellen over Benchmark. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je verder bij het vinden van de juiste werk- of stagemogelijkheden bij Benchmark.

Benchmark behoort wereldwijd tot de top 10 elektronicaproducenten