Chat

Werkzaamheden bij Baan Rijssen Transporten

Baan Rijssen Transporten heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Baan Rijssen Transporten

Baan Rijssen Transporten is een internationaal transportbedrijf, voornamelijk werkzaam in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.
Baan is gespecialiseerd in transport van poeder en korrelvormige producten, op- en overslag van pallets, bigbags en in silo’s.

Bulktransport

Met bulkwagens vervoert Baan Rijssen Transporten dagelijks vele tonnen verschillende producten. Het specialisme ligt zowel in de bouwstoffen als in de afvalstoffen. Hierbij kun je denken aan producten zoals zand, cement, vliegas en kalk. Baan rijdt met zowel onderlosserbulktrailers als met kipbulktrailers. Deze laatste bulkwagens zijn eenvoudig te reinigen, waardoor hoogwaardigere producten vervoerd kunnen worden.

75 jaar ambitie, doorzettingsvermogen en traditie

Baan Rijssen Transporten is een echt familiebedrijf! Het bedrijf wordt momenteel geleid door alweer de derde generatie van de familie Baan.  

Vóór de tweede wereldoorlog werden opdrachten uitgevoerd met paard en wagen. Tegenwoordig met gemoderniseerde vrachtwagens. Een bedrijf met een prachtige historie!

Er is genoeg werk!

Baan Rijssen Transporten is een sterk en toonaangevend bedrijf. Als je bij Baan gaat werken heb je zekerheid. Niet voor niets bestaan zij al meer dan 75 jaar! Baan Rijssen Transporten is regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s die op de vestiging in Rijssen komen werken of Europa in gaan. Iets voor jou? Meld je dan aan! 

Niet voor niets bestaat Baan al meer dan 75 jaar!