Chat

Werkzaamheden bij Brinks Transport

Brinks Transport heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Brinks Transport

Brinks Transport is thuis in alle segmenten van de logistieke markt. Van transport en distributie tot warehousing en verhuizingen; bij Brinks ben je aan het juiste adres. Brinks levert oplossingen op maat, wat betekent dat de klant bepaalt hoe de dienstverlening er precies uitziet. Omdat het aanbod zo breed is, kan voor elke situatie een passende oplossing gevonden worden. 

De organisatie van Brinks Transport Rijssen B.V. bestaat uit drie diensten, die elkaar aanvullen en versterken.

Transport & Distributie

Brinks vervoert en distribueert diverse ladingen; van keukens tot badkamers en van meubilair tot horeca-interieurs. Ze vervoeren ook complete ladingen, zoals palletladingen en allerhande stuk- en zakgoed.

Warehousing

Brinks slaat ook voorraden op, voor korte of langere tijd. Daarmee worden de voorraadkosten van klanten tot een minimum beperkt. Dat is interessant voor bijvoorbeeld ondernemers zonder magazijn. Brinks verzogt dan de opslag en het voorraadbeheer, inclusief het samenstellen en afleveren van bestellingen van opdrachtgevers! 

Verhuizingen & inboedelopslag

Ook voor verhuizingen kun je bij Brinks terecht. Nationaal of internationaal, zakelijk of particulier, over land en zee... Ze regelen het allemaal. Inventaris en inboedel kan worden opgeslagen in een geventileerde container van Brinks, zo lang als dat nodig is. De containers worden opgeslagen in een verwarmde en beveiligde ruimte. 

 

Van transport en distributie tot warehousing en verhuizingen; bij Brinks ben je aan het juiste adres.