Chat

Werkzaamheden bij MSG

MSG heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij MSG

Makes Sending Great

Wist je dat MSG staat voor Makes Sending Great? Je mag er ook Machtig Snel Geleverd van maken. Welke je ook kiest, je weet direct wat je te doen staat als je hier gaat werken. Zo kun je aan de slag bij MSG Business Post, dat voorziet in de verwerking en bezorging van al je zakelijke post binnen heel Nederland. Maar ook bij MSG Logistics, dat logistieke oplossingen op maat biedt. Dankzij het grote koeriersnetwerk en een zeer efficiënte koeriersplanning kunnen klanten hier terecht voor reguliere ritten en spoedritten door heel Nederland en naar het buitenland. Zelfs voor nachtdistributie en fulfilment draait MSG zijn hand niet om. Klinkt als een leuke werkplek, toch?

Meer dan 300 koeriers

Al ruim 20 jaar is MSG actief als (inter)nationale spoedkoeriersdienst. In totaal rijden er voor MSG 300 koeriers. Dat komt mede doordat er in 2012 heel wat overnames zijn geweest. Na overname van de DCW voert MSG nu alle regionale post- en koerierswerkzaamheden uit. Op logistiek gebied kun je hier aan de slag met (inter)nationale postbezorging, pakketten en postbusservice. Bij MSG ben je als bezorger veelzijdig. Zo doen ze medicijnbezorging, bezorgen ze de bossen bloemen van Bloomon, maar gaan ze ook op pad om de kantoorartikelen van Lyreco uit te rijden.

Unieke combinatie

De complete dienstverlening draait om een unieke combinatie van hoge service, scherpe prijzen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Pas jij daarbij? Solliciteer dan nu!

Bij MSG ben je als bezorger veelzijdig.