Chat

Werkzaamheden bij Bleckmann

Wil je ook graag werken in de logistiek of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Check de vacatures voor de mogelijkheden bij Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics in Oldenzaal en Almelo.

Werken bij Bleckmann

Specialist in fashiontransport

Het transport van de kledingfabriek of -leverancier per weg, water, spoor of lucht naar het distributiecentrum. Dat verzorgt Bleckmann op een efficiënte manier. Maar ook op- en overslag van goederen op verschillende warehouselocaties in de logistieke hotspots. Zelfs tijd- en kostenbesparende oplossingen voor douane- en btw-afhandeling biedt het bedrijf. Tot slot is er nog het Bleckmann Local Hero-concept voor omnichannel-distributie. Super veelzijdig dus!

De voordelen van ruim 150 jaar ervaring

Het logistiek vakgebied, zeker als het gaat om mode, is een bijzonder specialisme. Hierin heeft Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics al ervaring vanaf 1862, dus ruim 150 jaar. Geen wonder dat ze alles weten over omnichannel-concepten en dienstverlening met toegevoegde waarde. Naast de expertise en specialisatie in mode en lifestyle markten, en uitgebreide kennis van e-commerce processen, staat Bleckmann bekend om een hoge mate van flexibiliteit bij volumewisselingen en als een gezonde, stabiele, internationale organisatie. Wat wil je nog meer als werknemer?

Vind hier je uitdaging

Als medewerker kun je bij de diverse vestigingen van Bleckmann alle kanten op qua doorgroeimogelijkheden. Ben je op zoek naar uitdaging en herken jij je in de kernwaarden ‘ondernemend, klantgerichtheid, betrokkenheid en flexibiliteit’? Dan is Bleckmann op zoek naar jou!

Super veelzijdig dus!