Chat

Werkzaamheden bij TransHeroes

TransHeroes heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij TransHeroes

Slimme logistieke oplossingen

Hoe vaak kom je tegenwoordig nog een groot transportbedrijf tegen waar ze de klanten nog bij naam kennen? Dat is één van de aspecten waardoor TransHeroes een positieve uitschieter is in de branche. Door continu te werken aan slimme logistieke oplossingen wil het bedrijf zich onderscheiden. En natuurlijk met hun vaste groep medewerkers die zich elke dag weer met hart en ziel inzetten voor onze sport: internationaal transport! Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Volop functies voor jou

Eigenlijk is TransHeroes niet één bedrijf, maar meerdere bedrijven. Elk onderdeel van TransHeroes kent zijn eigen specialisme. Zo bestaat deze allround logistiek dienstverlener uit een gespecialiseerd bedrijf voor wegtransport, luchtvracht, zeevracht, koeriersdiensten, warehousing en douanedocumenten. Je raadt het al: dat betekent dat er heel veel logistieke functies zijn waarin jij een rol zou kunnen spelen. Bekijk dus op je gemak de vacatures van TransHeroes om te zien of jij hier op je plek bent.

Ga je passie voor transport achterna!

Werken bij TransHeroes betekent helemaal opgaan in je passie voor transport, elke dag weer. Samen met je collega’s ben je als team bezig om de beste logistieke oplossing te vinden voor jullie klanten. Klinkt dit als de perfecte werkplek voor jou? Solliciteer dan op een vacature van TransHeroes die bij jou past.

Helemaal opgaan in je passie voor transport, elke dag weer