Chat

Werkzaamheden bij HST

HST heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij HST

Een echt Twents familiebedrijf

Je ziet het wel vaker in onze regio: familiebedrijven die zich prima staande houden in deze concurrerende transportbranche. HST is een perfect voorbeeld. Echt en hecht, dat zijn de kernwoorden. Een plek die leuk is om te werken, maar waar je wel je mouwen moet opstropen. Elke dag weer. Samen met je collega’s, in een prettige werksfeer. Dat maakt het werken bij HST ook juist zo leuk!

Ga jij voor een baan voor het leven?

Wegtransport (nationaal en internationaal), zeevracht, luchtvracht en warehousing zijn de vier pijlers waarop HST gebouwd is. Volledige logistieke ontzorging van de klant is het doel. Daar kun jij een bijdrage aan leveren! Naast een prima vast salaris krijg je daarbij volop mogelijkheden in flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. Want, zoals ze het bij het bedrijf zelf zeggen: “Een baan bij HST is niet voor even, maar voor het leven." Daar gaan wij voor. Bevalt het van beide kanten, dan is een vast contract in het vizier.”

Groeien binnen je functie

Om beter in je vak te worden zijn opleidingen mogelijk via HST. Ook eigen initiatieven en ideeën worden toegejuicht. Door dat vertrouwen groei je steeds meer binnen je functie of erbuiten. Klinkt dit als de perfecte werkplek voor jou? Solliciteer dan op een vacature van HST die bij jou past.

Een baan bij HST is niet voor even, maar voor het leven.