Chat

Werkzaamheden bij Heisterkamp

Heisterkamp heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Heisterkamp

Al meer dan 100 jaar transport

Heisterkamp is opgericht in 1919. In ruim 100 jaar tijd heeft het Twentse bedrijf zich continu ontwikkeld op het gebied van transport, truckservice en logistiek. Inmiddels is dit internationale transportbedrijf een bekende naam in heel Europa en zijn er ook vestigingen geopend in Duitsland, België, Roemenië, Letland en Polen. Als je hier komt te werken, kun je dus letterlijk alle kanten op!

Persoonlijke werksfeer

Kies je voor een baan bij Heisterkamp, dan kom je te werken binnen een gezonde en groeiende organisatie, waarin je volop doorgroeimogelijkheden krijgt. Uiteraard moet je jezelf wel eerst bewijzen, dat spreekt voor zich. Je krijgt dan ook een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Dankzij een prima startsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden heb je het vast snel goed naar je zin. Vooral ook omdat Heisterkamp je een werkplek biedt met een persoonlijke werksfeer waarin humor, collegialiteit en een optimale inzet een belangrijke rol spelen.

Volop keuze in werk

Of je nu zelf als chauffeur het internationale transport wilt verzorgen voor klanten of op kantoor bijdraagt aan het logistieke proces, hier kan het allemaal. Of ga aan de slag bij de truck- en trailerverhuur, de afdeling gebruikte trucks of de serviceafdeling. Wil jij je eigen plek vinden in dit mooie bedrijf en een rol van betekenis spelen in de volgende 100 jaar? Solliciteer dan op een vacature van Heisterkamp die bij jou past.

Een gezonde en groeiende organisatie, waarin je volop doorgroeimogelijkheden krijgt.