Chat

Werkzaamheden bij Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Kees Smit Tuinmeubelen

Gestroomlijnde logistiek

De tuinmeubelwinkel met het grootste assortiment van Europa, die zit gewoon in Almelo! Je kunt je voorstellen dat er bij Kees Smit Tuinmeubelen heel wat logistiek komt kijken. Aanvoer van nieuwe producten en natuurlijk ook het bezorgen van bestelde of in de showroom gekochte meubelen. Dit hele proces wordt zo goed mogelijk gestroomlijnd en daar kun jij een belangrijke rol in spelen! Lijkt het je leuk om elke dag te werken in de bijzondere wereld van Kees Smit Tuinmeubelen? Solliciteer dan nu op één van de vacatures!

Warehouse van 100.000 m2

Misschien heb je de nieuwbouw van Kees Smit Tuinmeubelen al gezien aan de snelweg. Op het XL Businesspark in Almelo verrijst momenteel een warehouse van maar liefst 100.000 m2. Zo’n groot magazijn is nodig omdat het bedrijf heel sterk te maken heeft met seizoensgebonden producten én met de steeds belangrijke rol die de internationale webshop inneemt. In het hoogseizoen werken er meer dan 100 logistieke medewerkers. Jij binnenkort ook?

Vind je ideale plek

Of je nu een baantje erbij zoekt voor in het weekend of je wilt fulltime aan de slag, bij Kees Smit Tuinmeubelen is voor iedereen een ideale plek te vinden. Je voelt jezelf snel onderdeel van het leuke team. Samen runnen jullie het magazijn!

De tuinmeubelwinkel met het grootste assortiment van Europa, die zit gewoon in Almelo!