Chat

Werkzaamheden bij terStal

TerStal heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij terStal

De logistiek achter mode

Je kent terStal ongetwijfeld. Het hoofdkantoor van deze modewinkelketen zit in Almelo. terStal heeft een logistiek centrum van totaal 7000 m2, het nieuwe logistiek centrum telt 3500 m2. Hiermee kunnen de winkels beter bevoorraad worden en internetbestellingen kunnen beter afgehandeld worden. Qua logistiek valt er dus heel wat te doen bij terStal. Lijkt het jou leuk om daar een bijdrage aan te leveren? Dat kan! Solliciteer op één van de functies en ga eens kennismaken.

 

Van logistiek medewerker tot chauffeur

Uiteraard werken er bij terStal vrachtwagenchauffeurs en bezorgers, voor zowel extern als intern transport. Daarnaast bestaat het team ook uit vele logistiek medewerkers, die met elkaar verantwoordelijk zijn voor het controleren van binnengekomen artikelen. Deze moeten immers wel op de juiste manier in het magazijn komen en vervolgens weer doorgestuurd worden naar de winkels en webshopklanten. Heb je talent? Dan is doorgroeien geen probleem en zelfs een opleidingsplan is mogelijk.

Altijd leuk: 20% korting op de collectie

Er zijn heel veel redenen waarom je in een logistieke functie bij terStal zou willen werken. Je kiest bijvoorbeeld voor een uitdagende werkomgeving in een groeiende en dynamische organisatie. En wanneer je jezelf hebt bewezen, zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Werk je in ploegen, dan krijg je hier natuurlijk een toeslag voor. O ja, en je krijgt 20% personeelskorting op de gehele collectie. Leuk toch?

 

Je kiest voor een uitdagende werkomgeving in een groeiende en dynamische organisatie.