Chat

Werkzaamheden bij Sintrex

Sintrex heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Sintrex

Transport en douaneformaliteiten

Import en export brengt niet alleen transport met zich mee. Er moeten ook heel wat formaliteiten worden geregeld om alles aan de regels te laten voldoen. Sintrex in Oldenzaal verzorgt beide onderdelen voor klanten en ontzorgt ze daarmee dus helemaal. Als jij het wel ziet zitten om ook bij te dragen aan soepele in- en uitvoer van goederen, dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de vacatures die Sintrex heeft en solliciteer!

Opslagloods en bijzonder transport

Naast wereldwijde transporten, met een specialisatie in Duitsland, Frankrijk en Rusland, heeft Sintrex ook een eigen opslagloods. Hier zijn 4 laaddocks en 2 extra hoge laaddeuren beschikbaar. Uiteraard is de opslagruimte goed verwarmd en zeer goed beveiligd (Klasse 4). Ook op dit logistieke onderdeel kun je dus een jezelf specialiseren binnen Sintrex. Net als op exceptioneel transport, want als de klant dat wenst, kan Sintrex ook huiftrailers, tautliners, motorwagens, koelwagens en diepladers inzetten.

Inklaring en uitklaring

Werk je liever aan de kantoorkant van logistiek? Dan kun je bij Sintrex terecht in het eigen inklaring/uitklaringskantoor. Elke werkdag van 08.00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur kun je hier samen met je collega’s werken aan de opmaak van allerlei douanedocumenten zoals EX1, TIR carnet, Fiskaalvertegenwoordiging, etc. Genoeg te doen dus!

Als jij het wel ziet zitten om ook bij te dragen aan soepele in- en uitvoer van goederen, dan ben je hier aan het juiste adres.