Chat

Werkzaamheden bij Shelter Storage

Shelter Storage heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Shelter Storage

Groeiende specialist in opslagruimte

Shelter Storage biedt zakelijke klanten een overdekte, verwarmde en beveiligde opslagruimte. In Oldenzaal beschikt het bedrijf over ruim 92.000 m² opslagruimte verdeeld over 18 bedrijfshallen. De ruim 25 jaar ervaring en ideale ligging bij de Duitse grens zorgt ervoor dat Shelter Storage nog steeds een groeiend bedrijf is. En een groeiend bedrijf is natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Misschien ben jij dat wel! 

Ook voor palletopslag

Naast de reguliere opslagruimte biedt Shelter Storage ook de mogelijkheid voor palletopslag. Klanten kunnen hun goederen in pallets laten opslaan totdat zij ze weer nodig hebben. Ook transport vanuit Shelter Storage is mogelijk. Doordat het bedrijf onafhankelijk is van transportbedrijven, kan de klant ervoor kiezen om zelf het vervoer te regelen of dit over te laten aan Shelter Storage. Daar zou jij dus ook een rol in kunnen spelen in je nieuwe baan.

Zowel intern als extern transport

Naast extern transport moet er natuurlijk ook binnen de opslagruimtes veel vervoerd en gepuzzeld worden. Daarvoor zijn specialisten zoals jij nodig. Lijkt het je leuk om met afwisselende goederen te werken binnen een snel groeiend opslagbedrijf? Dan is Shelter Storage de ideale werkplek voor jou! Bekijk de vacatures die het bedrijf heeft en solliciteer op de functie bij jou past!

Lijkt het je leuk om met afwisselende goederen te werken binnen een snel groeiend opslagbedrijf?