Chat

Werkzaamheden bij Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies, en veel mogelijkheden om te leren. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Müller Fresh Food Logistics

Toonaangevende logistiek dienstverlener

Müller Fresh Food Logistics is een toonaangevende logistiek dienstverlener voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. Levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden vanuit meerdere locaties uitgeleverd bij alle retailers, groothandels en foodservice-kanalen binnen ons uitgebreide distributienetwerk in de Benelux.

Meer dan 3 miljoen pallets per jaar

Het volume dat Müller Fresh Food Logistics vervoert, is indrukwekkend. Maar liefst 3 miljoen pallets per jaar worden naar hun bestemming gebracht. Het bedrijf werkt voor bekende namen als Unilever, Zwanenberg Food Group, Vivera, Johma, Westland Kaas, Tony’s Chocolonely en Bieze. Stuk voor stuk verwachten deze klanten dat hun vracht perfect geconditioneerd en perfect op tijd wordt geleverd. Daar kun jij bij helpen!

Afwisselend werk

Werken bij Müller Fresh Food Logistics betekent werken bij een dynamisch en ondernemende organisatie. Je collega’s hebben passie voor wat ze doen en zijn gedreven om het klanten naar de zin te maken. Plezier in het werk, klanten voort helpen, ontwikkelen en ondernemen typeert de organisatie. Het werktempo ligt hoog, werkzaamheden zijn afwisselend en een flexibele instelling zijn kenmerkend voor onze organisatie. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en marktconforme beloning. 

Je collega’s hebben passie voor wat ze doen en zijn gedreven om het klanten naar de zin te maken.