Chat

Werkzaamheden bij TTS Quality Logistics

TTS Quality Logistics heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij TTS Quality Logistics

Efficiëntie in drie pijlers

Een echte specialist in transport en distributie door Europa en ver daarbuiten, dat is TTS Quality Logistics. Opgericht in 1986, dus met ruim 30 jaar transportervaring. Hier kun je als medewerker je logistieke hart ophalen op verschillende manieren. Naast transport verzorgt het bedrijf namelijk ook warehousing (opslag tot wel 30.000 m2 aan goederen) en export- en douanedocumenten. Efficiëntie staat centraal bij alle onderdelen. Past dat bij jou? Solliciteer dan nu!

Onderdeel van TransHeroes®

TTS Quality Logistics is samen met een aantal andere logistieke bedrijven onderdeel van TransHeroes®. Daardoor is er soepele samenwerking mogelijk met de zusterbedrijven en kunnen klanten vertrouwen op een volledig pakket aan logistieke diensten. En daar kun jij een cruciaal onderdeel van vormen. Van transport naar Polen en Kazachstan tot Estland en Iran: alles is mogelijk.

Hoogstaande kwaliteit

Wil je werken bij een bedrijf dat hoge kwaliteitseisen stelt aan zichzelf en aan leveranciers? Dan is dit de plek voor jou. Zeker als je net zo betrouwbaar en flexibel bent als je collega’s. De warehouses van TS Quality Logistics voldoen aan keurmerken als ISO 9001 en ISO 22000 (incl. HACCP). Het eigen kwaliteitssysteem voldoet aan de normeringen van GMP-B3 en SKAL. De douaneafdeling heeft de AEO-F status, waardoor er minder fysieke controles zijn en aangiftes verzorgen eenvoudiger wordt. 

Van transport naar Polen en Kazachstan tot Estland en Iran: alles is mogelijk.